Bedrijfsprofiel

Welkom.

Vanaf onze moderne locatie op het transportcentrum te Maasdijk, waar P. van Meerten Transport BV momenteel gehuisvest is, zijn wij  van alle gemakken voorzien,  die nodig zijn om een goede bedrijfsvoering te kunnen voeren. Wij zijn een bewust een klein bedrijf om de kwaliteit van onze leveringen te kunnen waarborgen. Wij werken immers met zeer korte lijnen tussen onze opdrachtgevers, chauffeurs en de uiteindelijke klant. Wij gaan voor de maximale kwaliteit van onze leveringen bij uw klant. Dit in service, schadevrij leveren, correctheid, stiptheid en bovenal eerlijkheid. Onze mensen zijn  hier dan volledig op ingesteld.

Met het moderne materieel wat wij tot onze beschikking hebben, waarbij al 80 % van de voertuigen aan de strenge Euro5 norm voldoen, kunnen wij uw problemen met betrekking tot  de levering van uw goederen oplossen.

Onze activiteiten kent een breed vlak werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor al uw transporten naar alle richtingen, binnen en buitenland, maar wij zijn met name gespecialiseerd in het vervoer van bloemen en planten en aanverwanten artikelen naar BelgiŽ. Dit waar de nadruk ligt op de regio Gent / Brussel, waarbij er ook uitschieters zijn op aanvraag naar bijvoorbeeld Kortrijk, Hasselt, Bilzen, Luik, Charleroi, Brugge.
U kunt ook bij ons terecht voor geconditioneerde  internationale ritten naar bijvoorbeeld Frankrijk en Groot-BrittanniŽ.
Een ander tak van transport waar u ook bij ons voor terecht kan is zeecontainervervoer.
Uiteraard voeren wij al onze werkzaamheden voor een klant uit zoals die dat van ons gewenst is.

Ons bedrijf bouwt aan langdurige relaties zodat beide partijen weet wat ze aan elkaar hebben en kunnen vragen. Dit doen wij ook richting onze eigen leveranciers, zodat wij een optimale garantie hebben met betrekking tot het functioneren van onze vrachtwagens en ons bedrijf in het algemeen.