BelgiŽ

Wij hebben een dagelijkse lijndienst naar de regio Gent en Brussel, waarbij wij werken met het systeem lege cc containers direct ruilen bij het zowel het verlaadadres, als het losadres, het zij administratief of fysiek.
Wij kunnen u eventueel ook helpen aan transport naar andere regio's bijvoorbeeld Antwerpen, Kortrijk, Hasselt, Bilzen, Luik, Charleroi, Brugge op aanvraag.

Wij werken voor verschillende partijen binnen de sector, of u een kweker bent die zijn planten wil aanbieden op de veiling, of bij de handelsondernemingen rechtstreeks  wil aanleveren.
Het kan ook zijn, dat u een handelsonderneming in BelgiŽ bent die Hollandse producten van de veiling naar uw locatie wilt hebben. Wij kunnen misschien iets voor u betekenen. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw container saldo, bij u als op de veilingen op uw gewenste niveau blijft.
Wij kunnen dagelijks transport verzorgen van/naar de veiling van Naaldwijk, Aalsmeer en Bleiswijk.

Gezien de toenemende en veranderende vervoersstromen, is het voor sommige partijen binnen de sector wenselijk om vrachten in BelgiŽ op te halen, om ze aan het eigen bedrijf in de regio Zuid-Holland te verdelen. Er is te denken aan in BelgiŽ gekochte producten voor Denemarken, Noorwegen, Frankrijk, ItaliŽ, enz. die door een  Hollandse transporteur vervoerd moeten worden, wij brengen die paar cc karren bij u aan het bedrijf, of naar een locatie op de veiling.

Er is ook te denken aan versproducten, ingekocht door de groothandel uit geheel Europa, die door Hollandse transporteurs vervoerd moeten worden of bij Nederlandse exporteurs verdeeld moet worden. Wij kunnen transport verzorgen vanuit de verschillende vers centra als Roeselare, Antwerpen, Zeebrugge en het Nederlandse Vlissingen.