Internationaal

U kunt bij ons ook terecht voor internationale ritten. Wij kunnen voor u ritten uitvoeren naar o.a. BelgiŽ, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en Groot-BrittanniŽ. Dit allemaal op aanvraag, met eigen oplegger of met een oplegger van de opdrachtgever. Wij voeren dit uit geheel naar de wens van de klant en met respect voor de eisen van de klant. De enige eis die wij van onze kant stellen is, het moet passen binnen de regels van de wet.

Het grote voordeel om ons compleet in te huren voor een rit, is dat de klant volledig kan bepalen hoe het werk uitgevoerd moet worden. Een aantal voorbeelden van eisen die een klant kan stellen bij een rit van bloemen en planten.
-        De route wordt gereden zoals de opdrachtgever het wenst. De opdrachtgever heeft zo altijd de controle over zijn eigen leveringen aan de kopende partij
-        Lege kooikarren, cc containers, meermalig bloemenfust enz. altijd mee retour nemen. Desnoods de rusturen nemen op het los adres om de volgende ochtend meer mee te nemen.
-        Als er bij een klant buiten gelost moet worden. Bijvoorbeeld in Groot-BrittanniŽ, wat bekend staat om zijn lage deuren. De bovenste laag van de cc containers / bloemen kooien afnemen, om zo snel mogelijk de handel binnen te zetten bij een lage entree. Dit om eventuele kou of waterschade zoveel mogelijk te beperken.
Dit zijn maar enkele voorbeelden van eisen die gesteld kunnen worden.
Een reden om voor ons te kiezen kunnen wij heel simpel verwoorden:
Our Delivery, is part of your Quality &Succes

Mocht u hier interesse in hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen.